Vitale Medewerkers

Zorgen voor gezonde bedrijven

Vitale werknemers
de beste investering

 • Verhoog je productiviteit
 

Vitalere werknemers zijn productiever, creatiever en meer klant gericht.  Uw bedrijf zal dat merken in de cijfers!

 

 

 • Verminder ziekteverzuim
 

Stress en de daarbij horende verminderde weerbaarheid zorgen voor ziekte uitval.  Dat valt te voorkomen!

 

 

 • Bevorder je bedrijfscultuur
 

Wanneer een werkgever zorgt voor het welzijn van de medewerkers bevordert dit de bedrijfscultuur.  Het verhoogt  werkplezier en daarmee vermindert het verloop van personeel.

Vitale medewerkers kennen een team spirit en zetten de handen samen

Make things better!

Jim Rohn zei ooit: “Don’t wish things were easier – wish you were better” En dat is ook precies onze insteek bij het ondersteunen van bedrijfsvoering.

 

Als ondernemer wil je dat je bedrijf groeit en bloeit, dat het druk is en dat er veel van je mensen verwacht wordt want dat betekent immers dat het goed gaat met je bedrijf.

 

Wij focussen ons op het stukje: wish you were better!  Want een gezond bedrijf heeft gezonde werknemers nodig.  Vol vitaliteit, creativiteit en passie voor hun werk.

Uw cultuur - Onze zorg

Yang Sheng is een Holistische manier van kijken naar gezondheid, ook binnen het bedrijfsleven. Bewegen, houding, opstelling van een ruimte, communicatiepatronen, … Het zijn allemaal aspecten die de ‘gezondheid’ van je werknemer beïnvloeden.


Wil je weten hoe wij u kunnen helpen met het ontwikkelen van een gezonde bedrijfscultuur? Aarzel dan niet om met ons in gesprek te gaan. We willen je graag leren kennen. Iets moois creëren doe je immers samen.

samen


Creëer uw eigen gezondheidscultuur

Direct Contact – WhatsApp:   06 – 436 18 451

Aanbod

Beste aanpak afgestemd op de onderneming en unieke situatie
Prijzen kunnen variëren afhankelijk van afname en frequentie

Sportlessen

 • Wekelijks / maandelijks / dagelijks sporten of gewoon
  een leerzame sportdag?
  Het kan allemaal.

Massage

 • Wanneer werknemers ontspannen en vitaal zijn werken ze gewoon efficiënter. Doordat ze zich beter voelen in lichaam en geest.
  Hun werkplezier en helderheid van geven hen de drive om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Workshops

 • Workshops in alle kleuren en geuren. Vertel ons wat jouw bedrijf nodig heeft en wij doen de rest.

Vitale bedrijven kenmerken zich door meer dan alleen maar het aanbieden van sportlessen of massages op structurele basis.  Het gaat om bedrijfscultuur.  Mentaliteit en visie zijn belangrijk.  Maar een stimulerende werkomgeving even goed. 

 

 

Wij denken graag met je mee hoe we de impact van de omgeving kunnen maximaliseren in het voordeel van gezondheid.  Hoe we de bedrijfscultuur kunnen ondersteunen zodat werknemers op eigen initiatief gezondheid en vitaliteit bevorderen.  

 

Feng Shui, Bazi persoonlijkheids analyse, de opbouw van een goed werkend team, communicatie technieken, het zijn allemaal zaken die een bijdrage kunnen leveren aan de gezondheid van jouw bedrijf.   Via ons Connect systeem hebben we op al deze gebieden toegang tot top-experts in het veld.   

 

Jij bent jij en je omgeving is een kernthema binnen onze organisatie.  Niks of niemand kan tot volle bloei komen in de verkeerde of in een slechte omgeving.  Daarom kijken we graag met je mee hoe we de jij (werknemer) en de omgeving (het bedrijf) optimaal kunnen laten samenkomen.

Gezondheidsbeleid voor succes

Wij geloven in een wereld waar gezondheid de regel is en ziekte de uitzondering.  Beeld je in wat dit zou betekenen voor het ziekteverzuim en dus ook de winst binnen jouw bedrijf?

 

 

Elk mens heeft de mogelijkheid en verdient de kans om zich te ontwikkelen tot een betere versie van zichzelf en op die manier constructief bij te dragen aan een bedrijfscultuur gericht op groei.  Voor de onderneming zowel als zijn werknemers.

 

De ondersteuning van dat proces – dat is wie wij zijn en wat wij doen.  Door onze jarenlange studie en expertise hebben wij een systematiek ontwikkeld die precies dat kan voorzien voor uw werkgevers.  Een routemap tot verbetering.

 

logo YS On Tour