Investment in Knowledge

 

 

 

Pays the best Interest

Ervaring zonder theorie is blind maar theorie zonder ervaring is slechts intellectueel spel


[Immanuel Kant]

Blijf op de hoogte
van onze laatste updates
Via onze maandelijkse nieuwsbrief

Stichting Foundation CNYS-TCM

Om tot de top van ons vakgebied te kunnen behoren is het noodzaak om onszelf continue bij te scholen, te verdiepen in zowel moderne als klassieke literatuur en aan de hand van de eigen ervaring die kennis te toetsen naar waarheid. Dat geld natuurlijk niet alleen voor ons als professional maar voor iedereen die op zoek is naar geluk, gezondheid en zelfontwikkeling.

Binnen onze werkwijze is onderwijs dan ook een belangrijk onderdeel. Wij vinden het belangrijk dat onze deelnemers kennis, inzicht en vaardigheden ontwikkelen om zelf hun gezondheid te kunnen ontwikkelen. Dit doen we oa. door het presenteren van onderzoek en studie. Het resultaat vind je in ons magazine, blogs, artikelen en boeken.

Gezondheid, balans, geluk of succes – het zijn allemaal zaken waar een structureel stappenplan je kan helpen om jouw doelstellingen te bereiken. Een goed stappenplan is gebaseerd op ervaring en theoretisch inzicht.  Chinese gezondheidsleer is een theorie dat ontwikkeld is vanuit ervaringsgericht leren.  De theorie kan ons dus helpen om de juiste stappen te bepalen, de logica en volgorde van de te ondernemen acties.  Het bestuderen van theorie is dus een must wil je maximale resultaten behalen.

Artikelen

Theoretische achtergrond mbt de Chinese gezondheidscultuur.

Interviews

Vakkennis uit het veld
Collega's, experts en trendsetters

Blogs

Van psychologie en filosofie tot trainingsleer en wetenschap.

Magazine

Drie maal per jaar bij jou in de bus.

Boeken

Aanrader nieuwe boeken en eigen 2e hands mogelijkheden.

Voeding onderwijs

Alles over voeding via onze YS Nutrition site.