Passionate about chinese health culture

Het leven is een levenslange studie

Als therapeut vanuit een holistische visie zoals die van de Chinese geneeskunde – ben je nooit klaar met leren.  Van acupunctuur, massage en cupping tot feng shui, astrologie en alchemie.  Dit is ons werk, onze hobby en ons leven.  In de hoop dat we u van dienst kunnen zijn.

The Sky's The Limit

Het Yang Sheng Lifestyle concept is ontwikkeld door Tony Verkamer en Meiyu Chuyen. Ze leerden elkaar kennen tijdens hun opleiding Chinese sport en geneeskunde in Amsterdam. Al gauw ontdekten ze dat ze dezelfde intense passie hadden voor de Chinese cultuur, Daoïsme en gezondheid. Beiden waren vastberaden om hun leven te wijden aan de studie van deze onderwerpen en het delen van hun kennis om zo mensen te helpen een gezond, gelukkig en rijk leven te leiden.

 

Samen zijn ze sinds 2015 full time bezig met hun studie en vakgebied. Zij proberen hun leven zo in te richten dat alles als een ondersteuning werkt voor dit proces. Werken binnen het lifestylecenter is voor hen geen carriére keuze, het is een levensweg. Op vakantie gaan betekent voor hen de kans om extra workshops te volgen of zich verder te verdiepen in hun vak. Zelfs hun huwelijkreis was een twee weken durende stage in het TCM ziekenhuis van Guangdong China. Zij nodigen je dan ook graag uit om met hen mee te gaan op reis. Op ontdekkingstocht om de dieptes van je lichaam en geest te leren kennen.


Tony Verkamer

Master in de
Lichamelijke Opvoeding

Allround TCM therapeut
Trainer & Sports Development


Meiyu Chuyen

Master in de
Sociale en Organisatiepsychologie

Allround TCM therapeut
Psychologe & Creatief brein

our work inspires smiles

The Faces Behind
Yang Sheng


Do You Want To develop your carreer
in chinese medicine?

Leer onze methodiek en raak gegrepen door de wondere wereld van de Chinese cultuur