Breng je onderneming

in Beweging

Bedrijfsmassage 

Een populaire manier om maatregelen te nemen op de werkvloer die de gezondheid bevorderen is het aanbieden van een bedrijfsmassage.

 

Vaak zien we massage als pure luxe en ontspanning.  Toch is massage veel meer dan dat.

Het is wetenschappelijk aangetoond dat massage een wezenlijke bijdrage kan leveren aan uw gezondheid.  Miljoenen mensen ondervinden immers last van slechte bloedcirculatie.

 

Tintelingen, krampen, kortademigheid, gebrek aan energie, koude handen en voeten enz… het zijn allemaal symptomen waar een verminderde doorbloeding aan de basis kan liggen. Het kan leiden tot chronische aandoeningen en onherstelbare schade.

Iets waar je als ondernemer allerminst zit op te wachten. Verminderde doorbloeding speelt een rol bij aandoeningen zoals spataderen, hoge bloeddruk, diabetes, beroertes, wondgenezing tot zelfs je libido aan toe.

 

 

Het is een probleem van alle leeftijden en wordt vaak pas opgemerkt als het te laat is.  Massage op regelmatige basis kan dan ook significante gezondheidsvoordelen opleveren.  Dit lever jou als bedrijf niet alleen winst op in de daling van ziekteverzuim. Massage is niet voor niets een standaard onderdeel van yangsheng.

 

 

Wanneer werknemers ontspannen en vitaal zijn werken ze gewoon efficiënter.  Niet alleen doordat ze zich beter voelen in hun lichaam maar ook hun werkplezier en helderheid van geest geven hen de drive om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

 

 


Ja! - Wij willen bewogen worden.

Direct Contact – WhatsApp:   06 – 436 18 451

bedrijfsmassage

Opkikker krukmassage

 

 

De massage die wij aanbieden op de werkvloer verschilt in grote mate van de vorm die we het meest tegen komen in het bedrijfsleven.  Dat is de shiatsu stoelmassage waar de cliënt op een speciaal daarvoor ontworpen stoel gaat zitten en voorover gaat liggen.  Hierbij worden dan met name kneed en druktechnieken toegepast gericht op spierknopen.

 

De krukmassage die wij aanbieden verschilt in grote mate hiervan is dat deze bij ons niet op een stoel maar op een kruk wordt gegeven.  Daarnaast gebruiken wij naast kneed en druktechnieken ook slag en wrijftechnieken.  Deze manier van werken heeft verscheidene voordelen voor de cliënt.

1. Doordat de cliënt rechtop dient te zitten:
    – leert zij / hij op een empirische manier actief rechtop te zitten en een goede ontspannen houding aan te nemen.  Een manier van zitten die bij herhaling zich langzaam vertaald naar een nieuwe gewoonte.   Een betere en actievere manier van zitten.  Dat betekent dat het leer-
effect van de massage zich doorzet ook nadat wij weer zijn verdwenen.

–  wordt lichaam en geest geactiveerd zodat een staat van alertheid en helderheid wordt gestimuleerd.  Dit in tegenstelling tot het vaak druilerige effect wat een liggende massage kan veroorzaken.


2. Door de slag- en wrijftechnieken:
   – worden spanningen in het lichaam losgewerkt en kunnen deze zich spreiden doorheen het lichaam waardoor het lichaam deze op een natuurlijke manier kan verwerken en oplossen.

   – wordt het lichaam geactiveerd en krijgt de cliënt een effect vergelijkbaar met een goede opwarming voor een sportwedstrijd.  Dit zorgt ervoor dat de cliënt na de massage klaar is om uit de startblokken te schieten, terug aan het werk.


Bij de opkikker krukmassage komen schouders, bovenrug, nek, hoofd, armen en handen aan bod.  De massage duurt in totaal 20 minuten (30 min. incl. korte intake) 


Bij demonstratiemassages zoals op beurzen of evenementen waar er veel mensen aan bod dienen te komen in een korte tijdspanne kan de massage makkelijk ingekort worden tot 10 of 15 minuten per persoon.

Tuina Mobilisatiemassge


Deze massage is een ontspannende tafelmassage waarbij het hele lichaam in beweging wordt gebracht.   De massage begint met een langzaam opbouwende schudtechniek waarbij via de wervelkolom het hele lichaam in beweging wordt gebracht. 


Er wordt letterlijk ruimte gecreëerd tussen de wervelschijven waardoor deze manier van werken ook ideaal is ter preventie van hernia – aandoeningen.  De gebruikte tuina techniek brengt het lichaam in een staat van ontspanning en loslaten waarbij de samenhang van het lichaam in zijn geheel gestimuleerd wordt. 

Vervolgens gaan we de bovenrug en schouders aanpakken met wrijf- kneed- en slagtechnieken.  Dit alles om vastgelopen spanningen los te maken en door het lichaam te laten spreiden om een natuurlijke manier van verwerking te bewerkstelligen.  De benen komen aan bod, gewrichten worden losgemaakt en als laatste komen de armen aan beurt.  Een aanpak van het hele lichaam dus.


Deze massage is ideaal voor personeelsleden om in het comfort van je eigen kantoor even helemaal te ontspannen en op te laden.  De massage gaat over de kleren heen en is dus een geklede tafelmassage.  je kunt kiezen voor een duur van 30 of 50 minuten en kan eventueel aangevuld worden met een korte of volledige gezichtsmassage om het ontspannings-effect helemaal door te drijven.