Even tijd voor jezelf

 

Even niks.  Gewoon liggen en ontspannen.  Met aandacht voor je lijf en de sensaties van je lichaam.  Samen op zoek naar een steeds dieper reikende mate van ontspanning.  Vaak ziet men massage als pure luxe maar massage is veel meer dan dat. 

 

Hoewel een losse massage niet je gezondheid naar een volgend niveau zal brengen kan het toch bijdragen.  Zeker wanneer we dit op structurele basis doen.  Niet voor niets zit het vaak standaard in behandeling vanuit Chinese geneeskunde.

pexels-anna-shvets-3746281

Meer dan ontspanning

 

Miljoenen mensen ondervinden last van slechte bloedcirculatie.  Tintelingen, krampen, kortademigheid, gebrek aan energie, koude handen en voeten, enz…  het zijn allemaal symptomen van een verminderde doorbloeding. 

 

Dit kan leiden tot chronische aandoeningen en onherstelbare schade.  Verminderde doorbloeding speelt een rol bij aandoeningen zoals spataderen, hoge bloeddruk, diabetes, beroertes, wondgenezing tot zelfs je libido aan toe.

Chinese massage

 

Massage is bij ons steevast een geklede massage (geen olie). Een full body tafelmassage waarbij we eventueel net wat extra aandacht geven aan daar waar het het meeste nodig is. 

 

Zitten de spanningen vooral in de nek en schouders dan doen we een deel stoelmassage omdat dit veel specifieker inwerkt op de probleemzone.

 

Hoewel massage onderdeel kan zijn van therapie is een losse massage geen therapeutisch ingrijpen.  Nee, het is gewoon even loslaten.  Gewoon zijn en genieten.  Een therapeutisch effect is uiteraard niet uitgesloten.  Zeker wanneer we dit op regelmatige basis doen.

tafelmassage

Massage Uurtje

Even Helemaal Niks
60
  • Geklede Tafelmassage
  • Stoelmassage
  • Gezichtsmassage
  • Combinatiemogelijkheden
Populair

Direct Contact – WhatsApp: 06 – 436 18 451

Beste ervaring ooit!

Heerlijk! Mijn lichaam voelt lichter en mijn geest helder. Ook de combinatiemogelijkheden vind ik geweldig.
koen
Grafisch Ontwerper

Ja! Ik ben toe aan even helemaal niks.