Logo yang sheng lifestyle

Een massage uurtje die je helemaal oplaad

Maak de belofte lief te zijn voor jezelf en krijg 200 euro cadeau.

De Korting geldt bij de aankoop van een 10 beurtenkaart voor ons massage – uurtje.

Reguliere prijs = 600 euro / incl. BTW

De kaart is 1 jaar geldig

De ultieme combinatie tussen genot en zorgen voor je gezondheid.

Vaak denkt men bij massage aan pure luxe en verwennerij.  Toch is massage meer dan dat.  Zeker wanneer we dit met enige regelmaat in ons programma stoppen.  Veel klachten zoals hoge bloeddruk, spataderen, vermoeidheidsklachten, huidproblematiek of gewoon al klachten die met veroudering gepaard gaan…. hebben vaak als deel van het onderliggende oorzaak een verminderde doorbloeding.  Massage is dus veel meer dan enkel lekker ontspannen.  Het draagt bij aan je gezondheid, vitaliteit en ja ook schoonheid.

Onze mogelijkheden

sportmassage

Geklede Tafelmassage

Krukmassage

Natte voetmassage

Gezichtsmassage

Ontspan en laat onze professionele therapeuten u in de watten leggen.

Onze behandelaren zijn steevast professionele vakmensen die naast hun vaardigheden in massage eveneens getraind zijn in beweging en Chinees geneeskundige therapie.  Door hun jarenlange ervaring leren ze snel uw lichaam ‘lezen’ zodat ze de massage steeds beter kunnen afstemmen op wat uw lichaam nodig heeft!

Geklede Tafelmassage

Een full body tuina ontspanningsmassage. Gericht op het openen van het lichaam, ruimte creëeren en je lichaam beter laten functioneren door verbeterde samenhang.

Krukmassage

Deze massage pakt grondig het welbekende probleemgebied aan van schouders en nek. 20 min. - dus in combi met bv. gezichtsmassage of een half uurtje tafel lichaamsmassage.

Natte voetenmassage

Deze massage begint met het weken van de voeten boven stomend water. Daarna worden voeten en kuiten flink aangepakt. Deze ontspannende massage heeft een doorwerking naar het gehele lichaam.

Gezichtsmassage

Dit is de créme de la créme van de ontspanningsmassages. Daarnaast is het een uitstekend middel om de uiterlijke glans en schoonheid van het aangezicht te bevorderen. Over verwennerij gesproken!

Wij gingen je voor

5/5
“Ik ga maandelijks voor mijn 'onderhoudsbeurt' zoals we het wel eens noemen. Ik merk het echt als ik een maandje tafelmassage oversla. Mijn lichaam heeft het echt nodig”
Veronique
5/5
“ Door mijn werk in de zorg krijgen mijn voeten en het zwaar te verduren. Een voetmassage van tijd tot tijd zorgt ervoor dat ik gewoon kan blijven werken zonder al te veel last”
Jolanda
5/5
“Vroeger had ik steevast last van nek en schouderklachten, vaak met hoofdpijn als gevolg. Lange uren achter de pc zijn nefast voor je gezondheid. Gelukkig kom ik met de krukmassage makkelijk weer van dei spanning af ”
Rob

Verwen jezelf

Krijg 200 euro cadeau en gun jezelf een verwenmoment met regelmaat

De Korting geldt bij de aankoop van een 10 beurtenkaart voor ons massage – uurtje.

Reguliere prijs = 600 euro / incl. BTW

De kaart is 1 jaar geldig