Workshop
ITjing als
diagnostische tool

Dieper inzicht in jezelf en je cliënten door deze unieke diagnostische methode
gebaseerd op eeuwenoude kennis van de ITjing.

Zaterdag  en zondag 13 en 14 juli 2024 – Zuidzandsestraat Oostburg

Waarom deze training?

Tijdens deze tweedaagse training leer je de eeuwenoude principes van de I Tjing te integreren in je praktijk om diepgaandere inzichten te bieden aan je patiënten. Je ontdekt hoe je de symboliek en filosofie van de I Tjing kunt gebruiken om het diagnostische proces te versterken en gepersonaliseerde behandelplannen te ontwikkelen.

 

Na deze training weet jij via de I Tjing het astrologisch profiel van je cliënten te duiden, hoe de qi van de negen sterren en de vijf elementen van invloed zijn op iemands persoonlijkheid, gezondheid en levenspad. En hoe je deze beproefde taoïstische technieken inzet voor het behoud van een goede gezondheid.

Chinese Kosmologie

Je leert alles over de basis materie van de Chinese Kosmologie zoals yin yang en de wuxing theorie. Dit leer je op een gevorderde manier begrijpen zodat je de stap kunt maken naar het interpreteren van trigrammen en de 8 daarbij horende persoonlijkheidstypes.

Nine Star Ki

 

De theorie van Nine Star Ki en hoe je aan de hand van een geboortedatum een volledige astrologische kaart kunt maken. Deze kaarten geven je inzicht in de blauwdruk van iemands leven. Zowel op het fysieke niveau, mentale en spirituele.

Diepgaande analyse

Leren duiden van tri- en hexagrammen om iemands constitutie te kunnen doorgronden. Dit wordt gekoppeld aan stammen en takken zodat je een blik krijgt in de toekomst prognoses van iemand klant en je het juiste tijdstip van (be-)handelen weet te bepalen.

Over de Coach

Johannes Bloemsma

Johannes Bloemsma (1980) neemt je stap voor stap mee aan de hand van je eigen geboortedatum door de wondere wereld van de I Tjing en Nine Star Ki (het ND-model), en de Stammen en Takken van de Chinese kalender. Nu ruim 10 jaar geeft hij trainingen en consulten aan particulieren, groepen en bedrijven in zowel het binnen- als buitenland, met als missie om deze oude en buitengewoon inspirerende kennis toegankelijk te maken voor de moderne beoefenaar.

Op zoek naar inzicht?

 

Een tweedaagse training die je door het hart van de I Tjing en de Chinese Geneeskunst brengt  .

 

 

Een perfecte training voor jezelf om samen met collega’s de diepte van de Chinese Geneeskunst te onderzoeken. 

 

Wil jij je vaardigheden als holistisch therapeut of coach naar een hoger niveau tillen? Ben je op zoek naar een diepere verbinding met de oude wijsheid van de I Tjing om je patiënten beter te kunnen ondersteunen? Dan is deze training precies wat je nodig hebt. 

Zij vonden hun antwoord

“Elke keer ik een profiel neerleg bij een klant zijn ze verbaasd hoeveel ik over hen weet. Het kan erg confronterend zijn om zo veel patronen bloot te leggen maar god wat is het waardevol om iemand verder te brengen op zijn of haar pad”
“Johannes is een super fijne lesgever met een enorme kennis van de Chinese Metafysica. Ik vond de materie altijd super complex en heb al vaker de hoop opgegeven dat ik ooit iets zou begrijpen van de ITjing en hoe ik deze moet inzetten. Die angst is na het volgen van deze workshop volledig verdwenen"

Wil jij meer inzicht in ... ?

Jezelf

Je relaties

Je obstakels

Zorg ervoor dat jij het inzicht krijgt die jou verder helpt op jouw pad

Yang Sheng Lifestyle Centrum

Het gezondheidscentrum van Zeeuws Vlaanderen.

Voor gezondheid, persoonlijke groei en spiritualiteit

chinees gezondheidscentrum Oostburg

Zuidzandsestraat 33a

4501 AL Oostburg

 

Email: info@yangshenglifestyle.com

Tel: 06 – 436 18 451