Hallo,

 

Leuk dat je geïnteresseerd bent in de eeuwen oude Chinese geneeskunst. Yang sheng (voeden van het leven) is een belangrijk onderdeel hiervan.

 

Leer je eigen lichaam constitutie kennen, om het de juiste unieke voeding en aandacht te kunnen geven.  Want dat verdien jij!

 

  • Ontvang gratis een blik op jouw constitutie en geboortekaart samen met een gepersonaliseerd kruiden en thee advies.
  • Plus extra beweeg en dieet advies van een ervaren Psycholoog en Chinese geneeskundige therapeut.
 

Laten we samen (preventief) in onze gezondheid investeren.

 

Iedereen wordt geboren met een bepaalde lichaam constitutie. Deze heb je meegekregen van je ouders. Een deel, ook wel de prenatale qi genoemd is vastgelegd, deze is bij de conceptie bepaald. Een ander deel is de postnatale qi, deze kun je aanvullen met voeding, ademhaling en leefstijl.

 

Wil je alvast aan de slag? Dan hebben we een hele reeks tools ontwikkeld die jou kunnen helpen in je missie naar een gezonder en gelukkiger leven.

Constitutie quiz

Na het invullen van je quiz gaan wij voor jou aan de slag. Dit is geen geautomatiseerde quiz. We nemen dus echt de tijd om persoonlijk jouw situatie in te duiken. Vanwege de grote vraag kan het even duren voor we jouw profiel hebben geanalyseerd. We doen ons best binnen 7 dagen na invullen jou te voorzien van een antwoord. Moch je na een week nog geen antwoord hebben gekregen – stuur ons gerust een mailtje. Dan nemen we een kijkje hoever van jouw analyse we verwijdert zijn.

 

 

Wow – goed gedaan. Dat was toch best een klus. En dat voor de quick scan versie van onze anamnese.

 

 

Een volledige anamnese gaat nog een heel pak verder waar we eveneens de tong bekijken, de geschiedenis en het medicatiegebruik. De leefstijl en het voedingspatroon onder de loep nemen.

 

 

Het is daarom goed te beseffen dat de uitslag enkel een indicatie en hulpmiddel is om jou op weg te helpen in je zoektocht naar een betere gezondheid. Dit is in geen geval een officiële diagnose, alleen een richtlijn waar je naar oplossingen kunt gaan zoeken.

 

 

Op je weg naar zelfzorg is het belangrijk dat je de basisfundamenten leert begrijpen. Ons e-book is daar de perfecte start voor. Niet alleen legt het uit hoe Chinese geneeskunde werkt vanuit de basisprincipes van yin yang en de vijf elementen, het geeft je meteen praktische tools om aan de slag te gaan.

 

 

Zowel wat betreft voedingsleer, bewegingsleer als therapie (acupressuur, guasha en moxa) Want gezondheid is iets wat je doet – elke dag opnieuw.

 

 

Daarom zijn onze drie pijlers: voeding / beweging / zelfzorg.