We are what we repeatedly do

Excellence therefore

is not an act

but a habit

Connect
Een pool van expertise

Vanuit onze samenwerking met de Stichting CNYS-TCM hebben wij een breed netwerk aan expertise opgebouwd.  Binnen de Chinese Gezondheidsleer zijn de mogelijkheden immers enorm. 

 

Je kunt jezelf, je werknemers, werkomgeving of bedrijfscultuur vanuit diverse hoeken verrijken met de kennis uit het oude Oosten.  Niet alleen je eigen gezondheid zal baat hebben van en holistische aanpak.  Ook die van je bedrijf.

 

Diverse vormen van sportbeoefening zoals yoga, qigong, fitness, taiji, … Verscheidene manieren van coaching maar ook een veelheid aan vakgebieden zoals feng shui, bazi, yijing counseling of diëtiek.  Belangrijk in aspecten zoals locatiemanagement, strategische keuzebepaling, team samenstellingen, opbouwen van bedrijfscultuur…  De mogelijkheden zijn eindeloos.

Expertise pool

Atlijd de juiste oplossing

De Chinese cultuur heeft enorm veel waardevolle mogelijkheden om jouw bedrijf sterker te maken.  Maar welke zijn dit en hoe onderscheid ik kwaliteit in het aanbod?

 

Geen nood – dat is precies waar wij goed in zijn. Elk bedrijf is uniek en elk probleem heeft een specifieke aanpak.  Wij gaan samen in gesprek en zoeken voor jou de beste oplossing. 

 

Door onze jarenlange ervaring in het speelveld van de Chinese gezondheidscultuur weten we al te goed waar we moeten zoeken en hoe we kwaliteit kunnen garanderen. Op die manier ben je er zeker van dat je de juiste tool inzet om tot de verbetering te komen waar jij naar streeft.

Wel zo makkelijk

Je weet wat je wil – je weet waar de knelpunten zitten – je kent je bedrijf.  Top!  Maar het vinden van de juiste trainers, de gepaste aanpak en continuïteit hiervan; kost tijd.  Tijd die je niet altijd even veel voor handen hebt.

 

Wij helpen je graag bij het vinden van de gepaste oplossing.  Je hoeft je dus niet helemaal te verdiepen in al deze technieken om de juiste keuzes te maken.  Die kennis hebben wij immers al.

 

Zo kom je niet alleen sneller tot een oplossing, het biedt ruimte om vaker te variëren, verschillende vormen uit te proberen of continuïteit te garanderen mocht de vaste lesgever wegvallen. 

Welke expertise wil jij inzetten?