Ontdek wat Yoga
voor jou kan betekenen.

Yoga Prep is een beginners les die het beste wordt ingezet met onze 10-lessenreeks. Een stap per stap programma die jou een goede inkijk geeft in wat yoga is en wat het voor jou kan betekenen.

Dinsdag 20 februari 2024 – Zuidzandsestraat Oostburg

Beginner Yoga

De 10-lessenreeks is geschikt voor iedereen die wil starten met yoga, evengoed als mensen die reeds ervaring hebben met yoga. Het is immers een kennismaking met onze manier van lesgeven maar ook met het hele spectrum aan wat yoga te bieden heeft. De insteek van de reeks is nl. dat jij na deze 10 lessen

 

– Weet wat yoga is

– Weet welke vormen van yoga er zijn

– Weet waarom jij yoga wil doen en welke vorm daarbij het meest geschikt is

 

Lenigheid

10 lessen lang werken we op een stap voor stap manier aan jouw lenigheid. In dat opzicht is deze yoga prep vorm een pure rek- en strekbeleving.
 
We oefenen samen, je krijgt principes uitgelegd en weet HOE je oefeningen moet doen. Spanning creëren en spanning loslaten. Dat is waar het in onze Yoga Prep over gaat.

 

Kom jij 10 weken lang les volgen en ga je daarbij ook nog eens aan de slag met de oefeningen thuis dan sta je een stuk verder dan hoe je begon. Gezondheidswinst gegarandeerd.

Inzicht

Yoga is een uitgebreid vakgebied. Met vele vormen en soorten. Een waar oerwoud waar je soms door de bomen het bos niet meer ziet.

 

Doordat we in deze lessenreeks aandacht besteden aan de theorie, de geschiedenis en ontwikkelingen van het vakgebied weet jij na deze les precies waar je moet zoeken om datgene te doen waar jij naar op zoek bent.

 

Doe je yoga vanuit gezondheidsperspectief? Wil je fit en sterk worden of gewoon een stukje leniger? Wil je spiritualiteit? Door de vele soorten yoga is er voor elk wat wils. Na deze reeks weet jij wat je wil en hoe je daar komt.

empowerment afbeelding van een vrouw met daarachter een tekening van twee gespierde armen

Zelfstandigheid

Deze reeks leert je de basisprincipes van onze yoga prep. Je krijgt de theorie en de oefeningen om verder te komen. Dat betekent dat je na 10 lessen de vaardigheid om aan je gezondheid te werken via yoga – onder de knie hebt.
 
Je kunt na deze reeks perfect er voor kiezen om gewoon zelfstandig verder aan de slag te gaan. Lenigheid te verbeteren, beter leren ontspannen of een meditatietraining opzetten.
 
Wij geven je de tools en de theorie opdat jij verder kunt. Het doorlopen van deze reeks is een win die je voor de rest van je leven bij je zult dragen.

 

Over de Coach

Tony Verkamer

Ik begon met yoga in 2010. Als ex-voetballer had ik een hele weg af te leggen werd me al snel duidelijk. Echter door mijn achtergrond als Master in de LO heb ik geleerd dingen snel op te pikken. Vanaf dag 1 ging ik dagelijks oefenen en maakte snel vorderingen.
 
Ik heb me in de verscheidenheid aan yoga vormen verdiept alsook deed ik literatuuronderzoek over geschiedenis, klassieke geschriften en verschillende tradities. Ik vind yoga een onmisbaar element in gezondheidstraining. Zowel vanwege het fysieke als het mentale aspect.

Op zoek naar inzicht?

Deze 10 lessenreeks geeft je praktische handvaten om zelfstandig aan de slag te gaan met yoga. De kennis en kunde om daar daadwerkelijk resultaten mee te behalen. Vaardigheden zoals:

– beter kunnen ontspannen
– het lichaam leniger maken
– een eigen meditatietraining opzetten

Maar praktijk (vaardigheden) kan alleen zijn doel dienen als je ook weet:

– waarom je yoga doet
– welke vormen er zijn en welke bij jou past
– een basis kennis hebt om te weten wat mogelijk is

 

Na deze cursus heb je al deze items afgevinkt en kun je de volgende stap zetten op je pad naar zelfontwikkeling.

Zij vonden hun antwoord

“Ik ben een 60-jarige lasser van beroep en had nooit gedacht dat ik aan yoga zou doen. Ik dacht altijd dat het wel een zweverige bedoening zou zijn. Grappig genoeg ben ik behoorlijk fanatiek erin geworden. De reden daarvoor is vrij simpel. Ik heb er enorm baat bij. In mijn job als lasser lig ik vaak in de meest onmogelijke houdingen mijn werk te doen. Door de yoga kan ik veel beter ontspannen in die houdingen. Ik ken mijn lichaam beter en weet hoe ik me moet 'gedragen' in die houding. Ik kom een pak minder vermoeid thuis dan vroeger en dat is super fijn. Ik heb nl. veel meer energie over om mij met andere zaken bezig te houden in de avonduren.”
“Ik ben door de yoga een pak leniger geworden en mijn lichaam is me daar heel dankbaar voor. Ik weet beter te ontspannen in moeilijke situaties. Ik kan dingen los laten en dat had ik echt nodig. Maar bovenal vind ik het gewoon fijn om naar de les te gaan. Het is een luchtige, speelse manier om aan gezondheid te werken en ik wordt er altijd heel blij van. Dankjewel!”

Wil jij... ?

Beter kunnen ontspannen

weten wat yoga is en welke vormen er zijn

leniger, sterker en meer in balans

Zet nu de eerste stappen naar een gezonder en gelukkigere jij!

SPECIALE ACTIEPRIJS VOOR STARTERS – 20 euro Korting op je 10 beurtenkaart

Yang Sheng Lifestyle Centrum

Het gezondheidscentrum van Zeeuws Vlaanderen.

Voor gezondheid, persoonlijke groei en spiritualiteit

chinees gezondheidscentrum Oostburg

Zuidzandsestraat 33a

4501 AL Oostburg

 

Email: info@yangshenglifestyle.com

Tel: 06 – 436 18 451