Gezonde werknemers

Gezond bedrijf

Een succesvol bedrijf begint bij zijn werknemers


Gezondheid is meer dan alleen het lichamelijke. Het heeft invloed op je mentale belastbaarheid en functioneren.  Productiviteit is rechtstreeks gecorreleerd met het gezond zijn in de breedste zin van het woord.


Probleemoplossend vermogen en creativiteit zijn twee belangrijke aspecten die te lijden hebben onder een gebrek aan vitaliteit.  Niet alleen voor jezelf is het vervelend maar ook je communicatie gaat erop achteruit. Je bent immers wat sneller geïrriteerd of prikkelbaar, je kunt slechter om met kritiek, je bent minder empathisch enz…


Dat alles heeft een negatieve impact op de bedrijfscultuur en daarmee uiteindelijk ook op het resultaat.  De gezondheid van je werknemers reflecteert zich in de gezondheid van je bedrijf.  Dat is een gegeven!

teambuilding

Make things better!

Jim Rohn zei ooit: “Don’t wish things were easier – wish you were better” En dat is ook precies onze insteek bij het ondersteunen van bedrijfsvoering.


Als ondernemer wil je dat je bedrijf groeit en bloeit, dat het druk is en dat er veel van je mensen verwacht wordt want dat betekent immers dat het goed gaat met je bedrijf.


Wij focussen ons op het stukje: wish you were better!  Want een gezond bedrijf heeft gezonde werknemers nodig.  Vol vitaliteit, creativiteit en passie voor hun werk.

Uw cultuur - Onze zorg

Yang Sheng is een Holistische manier van kijken naar gezondheid, ook binnen het bedrijfsleven. Bewegen, houding, opstelling van een ruimte, communicatiepatronen, … Het zijn allemaal aspecten die de ‘gezondheid’ van je werknemer beïnvloeden.


Wil je weten hoe wij u kunnen helpen met het ontwikkelen van een gezonde bedrijfscultuur? Aarzel dan niet om met ons in gesprek te gaan. We willen je graag leren kennen. Iets moois creëren doe je immers samen.

samen

Creëer uw eigen gezondheidscultuur

Aanbod

Beste aanpak afgestemd op de onderneming en unieke situatie
Prijzen kunnen variëren afhankelijk van afname en frequentie

Sportlessen

90 / Per uur
  • Wekelijks / maandelijks / dagelijks sporten of gewoon
    een leerzame sportdag?
    Het kan allemaal.

Massage

30 / Per stoelmassage
  • Wanneer werknemers ontspannen en vitaal zijn werken ze gewoon efficiënter. Doordat ze zich beter voelen in lichaam en geest.
    Hun werkplezier en helderheid van geven hen de drive om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Workshops

900 / Per dag
  • Workshops in alle kleuren en geuren. Vertel ons wat jouw bedrijf nodig heeft en wij doen de rest.

Gezondheidsbeleid voor succes

Wij geloven in een wereld waar gezondheid de regel is en ziekte de uitzondering.  Beeld je in wat dit zou betekenen voor het ziekteverzuim en dus ook de winst binnen jouw bedrijf?

 

 

Elk mens heeft de mogelijkheid en verdient de kans om zich te ontwikkelen tot een betere versie van zichzelf en op die manier constructief bij te dragen aan een bedrijfscultuur gericht op groei.  Voor de onderneming zowel als zijn werknemers.

 

De ondersteuning van dat proces – dat is wie wij zijn en wat wij doen.  Door onze jarenlange studie en expertise hebben wij een systematiek ontwikkeld die precies dat kan voorzien voor uw werkgevers.  Een routemap tot verbetering.

 

logo YS On Tour