Vanuit het comfort

van je eigen thuis

5+

Disciplines

500+

oefeningen

Upto 5 levels

Skill Level

1-8 year

Duration

Nederlands
English

Language

The most powerful tool
to improve Your Health

Wil jij de nodige stappen zetten om aan je gezondheid te werken en je leven op een positieve manier te transformeren?  Misschien weet je gewoon niet goed waar je moet beginnen? 


Dan is dit systeem de oplossing om tot gegarandeerd resultaat te komen.

Online begeleiding

Eigen verantwoordelijkheid staat bij ons centraal in het opbouwen van gezondheid.  Twee aspecten zijn daarbij cruciaal om de vruchten te plukken van een gezonde leefstijl:  bewegen en voeding.  Twee zaken die je perfect zelfstandig kunt uitvoeren.  Het enige wat je daarvoor nodig hebt is een gezonde portie discipline en de nodige praktische en theoretische kennis om zelf aan de slag te gaan.

 

Het theoretisch kader is er om je een raamwerk te bieden je lichaam en geest te leren kennen en de ervaringen daarbinnen te duiden.  Wat je nodig hebt om dit te kunnen doen is de praktijk.  Want alleen ervaring kan je tot echt inzicht leiden.  De oefeningen zijn erop gericht je die ervaringen op een gecontroleerde manier aan te bieden.  

 

Omdat we holistisch werken pakken we het lichaam dan in z’n geheel aan.  Door middel van yoga, taiji, qigong en meditatie.  Maar ook zelfmassage en losmakende oefeningen.  Je krijgt een personal trainer die je doorheen het hele proces begeleid en die je wegwijs maakt in de theoretische achtergrond.  

 

Hoe ver je wil gaan?  Dat kies je volledig zelf.  Het eerste niveau van HOEK biedt je al voldoende materiaal om jezelf levenslang te blijven verdiepen.  Ben je helemaal gebeten door deze manier van trainen dan kun je er voor kiezen om het hele traject af te leggen.  Na het eerste jaar krijg je de kans om deel te nemen aan de exclusieve workshops waar we nog extra de diepte in gaan.  Haal je met voldoende inzet en motivatie het 4e niveau van professionalisering dan kun je indien interesse bij ons solliciteren om van je passie je werk te maken.

 

Eén ding is zeker: gezond ouder worden ligt met deze methodiek binnen handbereik.

 

.

Wat houdt deelname in?

Maandelijks

120 / per maand
  • Niet zeker of deze methodiek wat voor je is? Probeer hem dan eerst uit met de mogelijkheid om hem maandelijks op te zeggen.

Jaarabonnement

1440
1200 / per jaar
  • Ben je klaar om de diepte in te duiken en het hele programma aan te leren. Schrijf je dan nu in voor het jaarabonnement en bespaar 240 euro op jaarbasis.

Elke reis begint
met de eerste stap

Wil Je Blijven Leren?

Schrijf je dan nu in voor
onze maandelijkse nieuwsbrief