Een thuis voor iedereen

die structureel

aan gezondheid wil werken

Lifestyle

Chinese geneeksunde gaat ervan uit dat de mens van nature een gezonde mens is.  Ziekte ontstaat daarbij doordat we ingaan tegen de natuur der dingen.  Lifestyle is dus cruciaal.  Dat betekent dat we onszelf en de wereld om ons heen willen leren begrijpen en met name de wisselwerking tussen de twee.  Vervolgens ons gedrag zodanig afstemmen dat we tot een harmonieuze samenwerking komen.  

 

Onze omgeving, onze sociale contacten, werk en privé.  Maar ook weersomstandigheden en seizoenen.  Door te leren luisteren naar ons lichaam, leren hoe we dit lichaam optimaal kunnen laten functioneren adhv. beweging en goede voeding – dit is cruciaal om onze gezondheid naar een hoger niveau te brengen.

 

Hoe wil jij aan gezondheid werken?

Begeleidingstraject

Behandeling & Coaching. Acupunctuur, moxa, cupping, massage. Voeding, lifestyle en bewegen.

massage uurtje

Om even lekker te ontspannen of van opgebouwde spanningen af te komen.

personal training

1 op 1 of samen met een vriend / vriendin onder de deskundige leiding van een personal trainer aan de slag.

online leerprogramma

Programma Chinese bewegingsleer in het comfort van je eigen thuis.

Gezondheid geeft vrijheid

Beeld je in dat je je natuurlijke levensloop kunt volmaken zonder dat je last krijgt van chronische ziektes of kwaaltjes waarvan we algemeen genomen uitgaan dat ze nu éénmaal bij het ouder worden horen.  Die veronderstelling is misschien wel de grootste misvattingen die onze maatschappij plaagt.  Fit en gezond ouder worden is in sommige culturen geen droombeeld maar pure realiteit.

 

Ontdek een structurele oplossing om het leven te creëren die jij wil.  Vol vitaliteit, veerkracht en emotionele balans.  Achterhaal de geheimen van je lichaam en geest.  Ken jezelf – daar begint alle wijsheid.  Met deze nieuwe manier van werken ben je gegarandeerd van resultaat. De sleutel ligt in jouw handen.

 

Professionele onderstuening

Als specialist in de Chinese gezondheidsleer beschikt het Yang Sheng Lifestylecenter over een schat aan kennis en ervaring op het gebied van lifestyle en geneeskunde.  Onze behandelcoaches worden voortdurend geschoold en getraind om met hun vaardigheden en kennis tot de top in de sector te behoren.  Werken bij het lifestylecentrum is geen beroepskeuze maar een levensweg.

 

Wij helpen je vaardigheden te ontwikkelen om gezondheid te kunnen sturen.  Dit wordt ondersteund door behandeling, massage en / of personal training.  Te allen tijde staan wij voor jou klaar.  De tools en adviezen zullen je de rest van je leven ten dienste zijn.  De beste investering die je vandaag kunt maken is de investering in jezelf.

Zelfvertrouwen

Zeker van je stuk door een mentale, emotionle en fysieke balans.

Veerkracht

Weerbaarheid tegen de ups en downs van het leven en de bijhorende emoties.

Geluk

Een gezond mens is een gelukkig mens.

Gezondheid

Minder klachten
Meer vitaliteit

Inzicht

Kennis over de eigen patronen en hoe deze te veranderen.

Vaardigheden

De kennis en kunde om jouw gezondheid te maximaliseren.