Jouw constitutie

Leer de blauwdruk kennen van wie jij bent. Je lichamelijke constitutie alsook je astrologische geboortekaart geven je een schat aan informatie. Zo bepaal je makkelijker wat voor jou werkt om gezondheid en welzijn te verbeteren.

Wie het web van zijn / haar leven kent – hoeft niet stuurloos door de rivier te waden.

Waarom dit consult?

Soms probeer je van alles en nog wat om je gezondheid en leven op de rit te krijgen maar niks lijkt te werken. Binnen het daoisme zegt men wel eens dat als je de dao volgt, je vanzelf zonder zorgen oud wordt. En die dao – dat is de natuur. Niet DE natuur maar jouw natuur. Maw. wat je hebt meegekregen bij je geboorte. Je constitutie en je blauwdruk.

 

 

Aan de hand van een uitgebreide vragenlijst en je geboortedatum gaan we kijken naar wat jouw constitutie en geboortekaart over jou zeggen. Op basis daarvan geven we gericht advies en kun jij acties ondernemen of weglaten, die gewoon meer impact zullen hebben op wie jij bent. Je vertrekt immers vanuit de basis.

Het lichaam

In de Chinese gezondheidsleer zijn er verschillende lichaamstypes. Dat is niet hetzelfde als je geboortekaart. Je kunt een aarde lichaam hebben maar een hout persoonlijkheid.

 

Je lichamelijke constitutie wordt bepaald aan de hand van specifieke kenmerken. Daarnaast stellen we bij de diagnostiek gerichte vragen om te peilen naar de toestand waarin dat lichaam verkeert.

een weg door het bos die leidt naar het licht

Jouw levenspad

Astrologie is nauw verweven met de Chinese geneeskunde. Wie diepgaand wil behandelen doet dat met de constitutie in gedachten en in lijn met energetische invloeden van het moment.

 

Die energetische invloeden hadden op het moment van jouw geboorte specifieke kwaliteiten. Deze hebben een enorme impact op hoe jouw leven zich ontvouwt. Wie deze levensthema’s kent heeft een voorsprong.

een hand met een pen die een lijn trekt onder de tekst dat we kunnen helpen

Gericht advies

Deze twee rijke bronnen aan informatie geven een duidelijk beeld van waar jij exponentieel kunt groeien. Waar je kansen liggen maar ook je valkuilen.

 

Ons advies is steeds gericht op zelfzorg. Wat kun jij doen om je leven beter te maken? Tenslotte heb jij de sleutel tot jouw koninkrijk in handen. De vraag is of je de deur opent of naar het slot blijft kijken?

Over de Coach

Tony Verkamer

Tony Verkamer (1983) is afgestudeerd als Licentiaat LO aan de Universiteit van Gent.  Na zijn studie ging hij richting China en vond zijn passie in de Chinese gezondheidscultuur. Naast zijn werk als Chinees geneeskundig therapeut en onderzoeker bij de Stichting CNYS  werkt hij als lesgever in taiji, qigong, yoga en meditatie.

 

Over de Coach

Meiyu
Chuyen

Meiyu Chuyen (1987) is afgestudeerd als Master Psychologie aan de Universiteit van Leiden. Na jarenlang als coach gewerkt te hebben wou ze de Chinese kijk op de mens beter leren begrijpen. Naast haar werk als Chinees geneeskundig therapeut is zij een fervente kok die zich specialiseert in het inzetten van voeding als geneesmiddel.

Op zoek naar inzicht?

Ben jij op zoek naar antwoorden? De routekaart van je leven? Of gewoon naar een manier om alles uit het leven te halen?

 

Zelfkennis is het begin van alle wijsheid zegt men wel eens. Alleen is het niet altijd even makkelijk om echt naar onszelf te kijken. Te zien wie we echt zijn, zonder de sluiers die onze cultuur en onze persoonlijke geschiedenis over onze ogen heeft geworpen.

 

Er zijn allerlei manieren waarop we onze blik naar binnen kunnen richten. Door meditatie, zelfreflectie, psychologie,… Maar we kunnen ook gewoon kijken naar hoe het universum was toen wij op deze wereld kwamen. Een objectieve blik van buitenaf.

Wil jij jezelf nog beter leren kennen?

Lichamelijk

Geestelijk

Spiritueel

Zorg ervoor dat jij de basis legt voor een aanpak die jou verder helpt op jouw pad

Yang Sheng Lifestyle Centrum

Het gezondheidscentrum van Zeeuws Vlaanderen.

Voor gezondheid, persoonlijke groei en spiritualiteit

Basic Consult

Digitaal Rapport
89
  • Digitale vragenlijst
  • Uitgebreide digitale rapportage
  • Mogelijkheid tot het stellen van aanvullende vragen naar aanleiding van je rapportage. - inclusief doelgericht advies

Uitbegreid Consult

Voer je beschrijving in
242
  • Digitale vragnenlijst
  • Anamnese consult via Zoom
  • Uitgbereide digitale rapportage
  • Toegelicht tijdens een persoonlijk adviesgesprek via Zoom
ons advies